Kişiye Özel Excel Eğitimleri



KİŞİYE ÖZEL EXCEL EĞİTİMLERİ


Kişiye Özel Excel Programlarımız katılımcının ihtiyacına ve günlük iş dünyasında excel kullanımlarına göre içeriği ayrıca belirlenen bir eğitimdir. Katılımcının excel ile ilgili her türlü bilgi ve tecrübesini artırmaya yönelik bir eğitimdir. 

İletişim ve Bilgi İçin:

emai l: serdkaya@gmail.com

Telefon: (0541) 873 90 91

Konular

Temel Düzel Excel Fonksiyonları

Excel'de Raporlama

İleri Düzey Excel Fonksiyonları

Grafikler

İç-İçe Fonksiyonlar

Excel'de Dashboard Raporlama

Eğitmen: Serdar Kaya
 

Johns Hopkins Universitesi'nden finans masterına sahip olan Sn. Kaya, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakultesini 3. lük derecesi ile bitirmiştir. Merkezi New York’ta bulunan Finans Network kurucusudur. Halen grubun global yönetim kurulu başkanlığını yürütmektedir.

Türkiye’nin dünya genelinde en geniş mesleki örgütünü kurmuş olan Sn.Kaya, “Networking” kavramını Türkiye’ye getiren ilk kişiler arasında yer almaktadır. Kendisi Cenevre, Dubai, New York, Amsterdam gibi şehirlerde eğitim ve seminerlerde vermektedir.

2006 – 2009 yılları arasında New York’ta Marsh & McLennan Companies’de Fortune500 şirketlerin finansal modellemeleri ile karlılık analizlerinden sorumlusu olarak çalışmış şirketin büyük global müşterilerinin analizlerini gerçekleştirerek yaptığı modeller sayesinde şirketin yıllık 1 milyon USD gelirlerini artırmasını sağlamıştır.

2003 – 2006 yıllarında Johns Hopkins Universitesi‘nde IT departmanı ve data mining alt yapılarının kurulmasında sağlamış ve Kanada üniversitelerinden University of Alberta’ya makale konusu olmuştur.

Annapolis’de The Bell Group’ta emlak sektörü ve bir çok projenin duyarlılık modellerini gerçekleştiren Sn. Kaya daha sonra Washington merkezli ACDI/VOICA şirketine geçmiş fakat kısa süre sonra New York’ta Marsh & McLennan Companies bünyesine katılarak bu şirketde 3.5 yıl görev almıştır.
 
Baltimore’da Johns Hopkins Milton S. Eisenhower Kütüphanesinde bir çok çalışması bulunmakta  , New York’ta Goldman Sachs, Bloomberg, JP Morgan, Lehman Brothers gibi kurumlarda seminer ve panel gerçekleştirmiştir. Wall Street’de üst düzey finans yöneticilerine Türkiye ve Türkiye piyasalarını anlatan çalışmalar gerçekleştirmiştir.

Johns Hopkins Üniversitesi, JHSPH-Bloomberg, Marsh & McLennan Companies, The Bell Group, Acdi Voica gibi kurumlarda iş tecrübelerine sahip olmanın yanında, Türkiye ve yurtdışında bir çok kurumda eğitimler ,seminerler ve danışmanlıklar vermektedir.

New York Akademi’nin sahibi olan Sayın Kaya, Türkiye’de ve Yurtdışında eğitim ve danışmanlık yapmaktadır. Türkiye Bankalar Birliğinde düzenli olarak eğitimler vermektedir.

Kitaplar, Yayınlar, Seminerler

Excel'de Dashboard Raporlama Kitabı - Cinius Yayınevi 2016

Making the switch to digital audio - Shannon Gwin Mitchell, James A. Peterson, and Serdar Kaya - 2005

Several Encoded Articles - The Milton S. Eisenhower Library, The Johns Hopkins University - 2003
 
Subprime Crises and Olutlook of Global Markets - Lehman Brothers New York - 2007

Hedge Funds thru Financial Turmoil - JP Moorgan New York - 2008
 
Outlook of Energy Markets - Bloomberg, New York, 2008

Emlak Sektöründe Görünüm - İstanbul 2010
 
Private Equity And Venture Capital In Turkey - İstanbul 2011 
 
Türkiye Ekonomisi ve 2012 Beklentiler - İstanbul 2012
 
Future of US Banking System - JP Morgan New York 2009
 
Not: Seminer ve yayınların sadece bir kısmı eklenmiştir.
Yukarı Git